Over ons

Uw MAN Trucks en VW Bedrijfswagen dealer in West Friesland en de IJmond

Vanaf het begin zijn BTS en MAN aan elkaar verbonden. BTS en MAN staan voor sterk en betrouwbaar.
Met ruime openingstijden, een servicegerichte aanpak en een modern uitgeruste werkplaats met personeel welke aan alle opleidingseisen voldoet, staan wij in Wognum en Beverwijk voor u klaar. Uw voertuig is bij ons in prima handen.

Een sterk merk: MAN

MAN een merk wat al jaren bovenaan staat als het gaat om zuinigheid en efficiency. Een sterk merk, inzetbaar voor alle soorten van vervoer. Bent u op zoek naar een sterke betrouwbare bedrijfswagen die voldoet aan alle moderne snufjes om het werk zo gemakkelijk en veilig mogelijk uit te kunnen voeren, dan bent u bij ons aan het goede adres. Een voertuig met uitstraling en kracht!

Door jarenlange verkoopervaring kunnen onze verkoopadviseurs u uitstekend te woord staan welk voetuig en evt. opbouw voor u geschikt is.

De TGX en TGS voor het zware vervoer maar ook in het middensegment  is de TGM en TGL voor de middelgrote en kleinere werkzaamheden een prima oplossing. Een oprijwagen of bakwagen in deze series nemen meer en meer de plaats in op de weg. Vooral sinds de opkomst van de koeriersbedrijven ziet u deze vrachtwagens dag en nacht rijden over de Hollandse wegen.

Volkswagen bedrijfswagens

BTS verkoopt, repareert, onderhoud en keurt VW bedrijfswagens. Als VW Bedrijfswagendealer bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor VW service en mobiliteitsgarantie. De VW bedrijfswagen is een robuuste bedrijfswagen die geliefd is onder de ondernemers die ruimte, betrouwbaarheid en uitstraling in één willen.

Onze VW verkoper gebruikt graag zijn kennis om u als klant te adviseren en legt u haarfijn uit wat de verschillende mogelijkheden zijn met Volkswagen. De Crafter is leverbaar als gesloten bus en als chassis cabine waarbij u zelf de opbouw bepaalt. Van gesloten bak tot oprijwagen, maar ook als pick up met b.v. een kraan. De Transporter als gesloten bus, als dubbele cabine maar ook als pick up. De Caddy, de meest geliefde bedrijfswagen door zijn ruimte en betrouwbaarheid.

Voor reparatie, onderhoud, banden en APK bent u uiteraard aan het goede adres bij ons. Maar ook voor de bovengenoemde garantie en mobiliteitservice. De ruime openingstijden speciaal voor als u niet binnen kantoortijd in de werkplaats kan zijn. Een ruime nieuwe werkplaats geheel gericht op de VW bedrijfswagen, uitgerust met moderne bedrijfsmiddelen en een vast team van monteurs om uw bedrijfswagen de zorg te geven die nodig is.

 

 

 

BTS Wognum
Overspoor 22
1688 JG Wognum
Tel: 0229 - 57 10 11
E-mail: info@bts-man.nl

Ruime openingstijden
Maandag t/m donderdag 08.00 - 20.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 16.00 uur

BTS Beverwijk
BUKO Bedrijvenpark 2
1943 AG Beverwijk
Tel: 0251 - 74 56 70

Ruime openingstijden 
Maandag t/m donderdag 08.00 - 20.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 16.00 uur