Nieuws

Sommerauer Trucks is ‘MAN-dealer van het Jaar’

22 januari 2015 | Leusden

Drie MAN-dealers zijn dankzij hun hoge klanttevredenheid, goede verkoopprestaties en hun servicescore door importeur MAN Truck & Bus onderscheiden. Sommerauer Trucks in Westerbroek is uitgeroepen tot ‘MAN Dealer van het Jaar’. BTS Bedrijfswagens in Wognum mag zich ‘MAN Salesdealer van het Jaar’ noemen. Van Leeuwen Truckservice, met vestingen in Waddinxveen, Maasdijk en Ridderkerk is ‘MAN Servicedealer van het Jaar’.

Lees meer

MAN TGX 18.440 XLX: uitstraling is heel belangrijk

19 januari 2015 | Leusden

De trucks van Leo van Tiel Transport uit Schiedam zijn al jaren een opvallende verschijning op de weg. De trucks van dit bedrijf vallen op door de fraaie huisstijl en het verzorgde uiterlijk. Onlangs nam Van Tiel twee nieuwe MAN TGX 18.440 XLX-trekkers in gebruik voor onder andere bulk- en LZV-werkzaamheden. De MAN-trucks zien er fantastisch uit in de onderscheidende ‘Van Tiel-style’.

Lees meer

Schone MAN TGL 8.150 met langere laadbak

15 januari 2015 | Leusden

MAN was de eerste truckfabrikant die in het distributiesegment Euro 6-motoren kon leveren. Een eigen vervoerder die onder andere hiervan profiteert is Ferrocal, een specialist in lucht- en ventilatiekanalen. ”Onze trucks zijn langzaam aan vervanging toe”, legt directeur Ronald Smit van Ferrocal uit Brummen uit.

Lees meer

MAN TGL als redder in nood

7 januari 2015 | Leusden

Autobergers staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat. Als redder in nood brengen ze automobilisten en hun voertuigen in veiligheid na een ongeval of bij pech. Bij de keuze voor een nieuw bergingsvoertuig heeft betrouwbaarheid de hoogste prioriteit. Hof Takel en Berging koos mede daarom opnieuw voor een MAN TGL.

Lees meer