Nieuws

MAN presenteert tailormade oplossingen voor bouwsector op 'bauma 2016’

28 januari 2016 | Leusden

MAN presenteert op de bauma 2016 in München in hal B4 (stand 225) zijn expertise binnen de bouwsector. Op de stand brengt MAN haar specialisme tot uiting in de tentoongestelde kraankipper uit de TGL-serie, de twee-assige MAN TGS HydroDrive trekker, de qua laadvermogen geoptimaliseerde vierassige MAN TGS betonmixer, de 33 ton’s MAN TGS mijnindustrie truck en de drie-assige MAN TGX kipper met de nieuwe 560 pk sterke D38 krachtbron.

Lees meer

G.SNEL kiest opnieuw voor MAN

27 januari 2016 | Leusden

Logistiek dienstverlener G.SNEL in Woerden heeft voor de uitbreiding van haar Benelux transportnetwerk gekozen voor de aanschaf van tien nieuwe trekkers van het merk MAN. Zowel vervanging als uitbreiding van de werkzaamheden zijn de reden van deze investering.

Lees meer

MAN introduceert MAN DriverConnect App

26 januari 2016 | Leusden

MAN breidt het TeleMatics-aanbod uit met de MAN DriverConnect App. Deze app zorgt voor een optimale verbinding tussen de chauffeur en de expediteur en garandeert een effectieve communicatie door middel van tekstberichten. Informatie of opdrachtwijzigingen zijn daarmee zonder vertraging altijd voorhanden en overal en altijd eenvoudig te raadplegen.

Lees meer

Wierda Bedrijfswagens is MAN-dealer van het Jaar

25 januari 2016 | Leusden

Wierda Bedrijfswagens met vestigingen in Joure en Drachten is uitgeroepen tot MAN-dealer van het jaar. Tijdens een dealerbijeenkomst in Rotterdam maakte MAN Truck & Bus tevens bekend dat Sommerauer Trucks de MAN Sales dealer van het Jaar is geworden. Thieu van Dorst werd uitgeroepen tot MAN Service dealer van het Jaar.

Lees meer

Vlad Testcaseasd

Vlad Testcaseasd

21 januari 2016 | Leusden

Donec in imperdiet dui. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nulla malesuada dolor in lectus scelerisque, nec feugiat velit porta. Vestibulum nec orci nec turpis ornare scelerisque. Suspendisse elei...

Lees meer

Elmers vernieuwt duurzaam met acht MAN TGX-trekkers

19 januari 2016 | Leusden

Internationaal Transportbedrijf A. Elmers Transport B.V. uit Hoofddorp heeft recent acht nieuwe MAN TGX-trekkers in gebruik genomen en vernieuwde daarmee een kwart van de trekkervloot. De laatste vier trucks uit de serie van acht werden onlangs afgeleverd door de MAN-vestiging Hoofddorp. Elmers is klant ‘van het eerste uur’ van de truck-dealer in Hoofddorp. Onder de nieuw geleverde voertuigen bevond zich tevens de 75e MAN.

Lees meer

Bijzondere MAN voor Swinkels Moergestel

11 januari 2016 | Leusden

Swinkels All-round Reiniging in het Brabantse Moergestel is gespecialiseerd in het reinigen en ontsmetten van pluimveestallen. Voor dat werk zet het bedrijf sinds kort een speciaal ontwikkelde MAN-truck in. Deze nieuwe MAN vervangt een BE-combi én een bestelwagen en is daardoor hoogst efficiënt.

Lees meer

Destil kiest met MAN voor duurzaamheid

7 januari 2016 | Leusden

Met meer dan 100.000 artikelen, een grote webshop en speciale logistieke services voor de bouw is Destil een toonaangevende groothandel voor bouw en industrie. Onlangs werd een belangrijk deel van het eigen wagenpark vervangen door zes nieuwe MAN TGL 12.180 BL bakwagens. Drie nieuwe Volkswagen Crafter bestelwagens completeren de order.

Lees meer