Nieuws

MAN TGX: betrouwbaarheid, uitstraling én comfort

26 februari 2015 | Leusden

Ook op maandagochtend liggen er verse panklare groentes en gesneden fruitproducten in het koelvak van de supermarkten. Voor versproducent Hessing betekent dit dat er in het weekend hard wordt doorgewerkt. Alle groentes worden vers van het land gewassen, gesneden, verpakt en 24/7 ‘just in time’ aangeleverd bij de supermarktketens.

Lees meer

Van Leeuwen Truckservice Ridderkerk

23 februari 2015 | Leusden

Van Leeuwen Truckservice heeft op bedrijventerrein Cornelisland, vlakbij de aansluiting op de A15 en de A16 een compleet nieuwe vestiging in gebruik genomen. Met deze strategisch optimaal gelegen MAN-dealervestiging zet Van Leeuwen Truckservice een nieuwe standaard op het gebied van serviceverlening, duurzaamheid en energiebesparing.

Lees meer

MAN viert 100 jaar truckbouw met MAN Edition 100

4 februari 2015 | Leusden

MAN Nederland introduceert de MAN TGX Edition 100, een fraai vormgegeven en uitzonderlijk rijk uitgeruste MAN die honderd jaar truckbouw bij MAN markeert. Als basis voor dit jubileummodel dient de TGX-trekker met 480 pk. Voorzien van twee turbo's garandeert deze motor onder alle omstandigheden een enorme hoeveelheid trekkracht en vermogen. De Edition 100 biedt daarnaast een speciaal ontworpen lederen interieur, custom exterieur en vele comfortverhogende zaken.

Lees meer