Nieuws

MAN in wagenpark Boonstra Haulerwijk

29 februari 2016 | Leusden

Familiebedrijf Boonstra uit Haulerwijk neemt drie MAN's op in de vloot. Het gaat om drie trekkers van het type TGX 18.440. Bij Boonstra vormt duurzaamheid een steeds voornamer beleidsspeerpunt. Behalve bij de trucks zoekt Boonstra ook in andere dimensies de meest duurzame oplossing, zoals bij de bouw van een nieuwe loods. De nieuwe MAN-trucks zijn geleverd door de dealervestiging van Wierda uit Drachten.

Lees meer

Maatwerk van MAN voor Den Hartogh

22 februari 2016 | Leusden

Logistiek dienstverlener Den Hartogh uit Rozenburg is een grote logistieke multinational met een groot wagenpark. Sinds 2013 is MAN een vaste waarde voor het bedrijf, dat 500 trekkende eenheden telt. Toen er dus een serie speciale trekkers voor pendelwerk op het terrein van klanten moest komen, werd MAN verzocht om met een oplossing te komen.

Lees meer

‘Healthy by Design’

‘Healthy by Design’

19 februari 2016 | Leusden

‘Healthy by Design’   Partijen bundelen kennis en kunde ter bevordering van een gezonde leefstijl op het mbo   Nog te veel mbo-studenten in Nederland hebben een ongezonde leefstijl; ze eten ongezond en bewegen te weinig, met grot...

Lees meer

MAN Lion’s Coach zeer succesvol in Nederland

18 februari 2016 | Leusden

Dit jaar wordt er in en vanuit Nederland meer dan ooit gereisd in een MAN Lion’s Coach. De touringcar heeft vergeleken met de afgelopen jaren een grote verkoopstijging gerealiseerd. Touringcarondernemers waarderen naast het comfort en de complete standaarduitrusting vooral ook de efficiency en de lage bedrijfskosten (TCO).

Lees meer

Feestelijke overdracht 175e MAN voor Vortex Logistics

16 februari 2016 | Leusden

Vortex Logistics, gevestigd in Nijmegen en met meer dan 60 jaar ervaring, is specialist in Duitsland-transport, groupage vervoer en warehousing. Voor een nieuwe opdrachtgever was er op korte termijn behoefte aan transportuitbreiding. De uitstekende ervaringen met MAN en de adequate actie op de wensen van Vortex zijn aanleiding geweest voor de recente uitbreiding met 30 MAN TGX 18.440 BLS EfficientLine trekkers.

Lees meer

Duurzaamheid moet ook praktisch zijn

15 februari 2016 | Leusden

Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf B.V. in Barendrecht heeft twee MAN- kippers met autolaadkraan met hybridetechniek aan de vloot toegevoegd. Deze investering van Kraaijeveld vormt een bijdrage aan een duurzamer en leefbaarder milieu zonder concessies te doen aan de inzetmogelijkheden van de MAN-trucks.

Lees meer

MAN op zijn innovatiefst op Transport Compleet

11 februari 2016 | Leusden

MAN laat zich op de vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg (15-17 maart aanstaande) van zijn meest innovatieve kant zien. Op de beurs toont MAN zes trucks die de breedte van het gamma onderstrepen en die de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, efficiency én connectiviteit laten zien.

Lees meer