Nieuws

Van de Brug Int. Tanktransport overtuigd van MAN

Van de Brug Int. Tanktransport overtuigd van MAN

28 maart 2014 | Leusden

Van de Brug Internationaal Tanktransport BV is honderd procent gefocust op kwaliteit en hygiëne. Dat is te zien aan het in onberispelijke staat verkerende wagenpark, waaraan onlangs vijf MAN TGX 18.440 4x2 Euro 6-trekkers zijn toegevoegd. Bij de keuze voor de nieuwe trucks ging de directie niet over één nacht ijs. Het lage eigen gewicht van de trekkers in combinatie met de ruimte in de XXL-cabines gaven uiteindelijk de doorslag.

Lees meer

De Ruiter B.V. kiest voor  dikke MAN TGS bouwtruck

De Ruiter B.V. kiest voor dikke MAN TGS bouwtruck

26 maart 2014 | Leusden

MAN-bouwvoertuigen blinken uit door hun betrouwbaarheid en de solide bouw. Het zijn ideale vrachtauto’s voor transport onder veeleisende omstandigheden. Mede om deze kwaliteiten vertrouwt sloop- en saneringsbedrijf De Ruiter B.V. uit Boven-Leeuwen al sinds 1986 op MAN’s. Onlangs is een nieuwe MAN TGS 41.480 8x4 aangeschaft, een van de eerste exemplaren in ons land die voldoen aan de emissie-eis Euro 6. Het voertuig is afgeleverd door dealer ROSIERVANDENBOSCH bedrijfswagens B.V.

Lees meer

MAN-betonpompmixer beste voor Van der Kamp B.V.

MAN-betonpompmixer beste voor Van der Kamp B.V.

18 maart 2014 | Leusden

6,5 kuub beton kunnen meenemen met een betonpompmixer op een onderstel met vier assen. Met die eis klopte betonmortelcentrale Van der Kamp B.V. Amersfoort aan bij Roordink Bedrijfswagens, omdat MAN een dergelijk voertuig af fabriek kan leveren. Van der Kamp B.V. beschikt dus sinds kort over een MAN TGS 35.400 8x4-4 BL Euro 5 EEV met Tipmatic-automaat. De nieuwe betonpompmixer is geleverd door Roordink Bedrijfswagens, vestiging Barneveld. Ook heeft Van der Kamp een MAN TGX 4x2 Euro 6 aangeschaft voor het trekken van betonmixertrailers met 13 kuub laadvermogen.

Lees meer

Compleet nieuwe website van MAN Nederland Dealer B.V.

Compleet nieuwe website van MAN Nederland Dealer B.V.

17 maart 2014 | Leusden

MAN Nederland Dealer B.V. heeft haar website compleet vernieuwd. Die beantwoordt nu aan de nieuwe corporate identity van MAN en heeft een bezoekersgerichte opzet. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk direct online een serviceafspraak te maken op de homepages van de dertien vestigingen in Nederland. De mobiele versie van de website is nu ook geschikt voor diverse smartphones en tablet-computers.

Lees meer

Negen nieuwe MAN TGX-trekkers voor Collé Rental & Sales

Negen nieuwe MAN TGX-trekkers voor Collé Rental & Sales

11 maart 2014 | Leusden

Collé Rental & Sales, een onderneming met vestigingen in Nederland, Duitsland en België, heeft negen MAN TGX-trekkers in gebruik genomen. De nieuwe trekkers zijn voorzien van een Euro 6-motor en worden ingezet voor het transporteren van materieel van Collé naar klanten, projecten en filialen.

Lees meer

De Lange Speciaal Transport kiest voor MAN

De Lange Speciaal Transport kiest voor MAN

4 maart 2014 | Leusden

De Lange Speciaal Transport in Dordrecht is gespecialiseerd in het transport van ladingen die te lang, te breed en te hoog zijn voor regulier transport. Het bedrijf gebruikt dan ook voornamelijk speciaal materieel. Betrouwbaarheid is daarbij essentieel; er mag bij grote projecten niets fout gaan. De Lange Speciaal Transport kiest mede daarom voor drie nieuwe MAN TGX-trekkers.

Lees meer