Nieuws

Duizenden bezoekers voor MAN Trucknology Days

24 maart 2015 | Leusden

Meer dan 8.000 bezoekers hebben van 19 t/m 22 maart kennis gemaakt met de laatste MAN-technieken op de MAN Trucknology Days in München. De EfficientLine2-trucks waren een belangrijke publiekstrekker. Deze modellen beschikken over diverse slimme technologieën die het verbruik en daarmee de bedrijfskosten (TCO – Total Cost of Ownership) verder verlagen.

Lees meer

Euser: partnership en uitstraling belangrijk

23 maart 2015 | Leusden

C & H Euser Transport uit Barendrecht is een familiebedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met nationale distributie. In de vloot van 300 trekkende eenheden stijgt het aandeel MAN-trucks gestaag. Nadat er vorig jaar een aantal MAN TGL bakwagens zijn afgeleverd zijn er nu 12 MAN TGX 18.400 trekkers in gebruik genomen. Een belangrijke reden voor die keuze was de vestiging van Van Leeuwen Truckservice in Ridderkerk en de positieve ervaringen van Euser met MAN Telematics.

Lees meer

MAN Groep vergroot winst in 2014

13 maart 2015 | Leusden

Ondanks moeilijke marktomstandigheden is de operationele winst van het Duitse concern MAN in 2014 gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Dit is vooral toe te schrijven aan de sterke winstverbetering op het gebied van grote motoren en machines. De sterke positie op de Europese markt bood tegenwicht voor de terugval in Brazilië en Rusland.

Lees meer

ADJ Milieutechniek verlaagt kosten met MAN

11 maart 2015 | Leusden

Voor de professionals van ADJ Milieutechniek is zonneklaar dat wanneer ze naast een schone, ook een zuinige truck willen die veel vermogen levert aan de royaal gemonteerde hulpapparatuur, MAN de énige voor de hand liggende keuze is.

Lees meer

MAN op Transport Compleet Hardenberg

9 maart 2015 | Leusden

Tijdens de vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg komt MAN met een regelrechte primeur in de vorm van de MAN TGX met de nieuwe D38-krachtbron. Dit nieuwe topmodel van MAN met zijn 560 pk maakt zijn nationale beursdebuut in Hardenberg. Verder is er onder meer aandacht voor de bouwvoertuigen van MAN en de speciale MAN TGX ‘Edition 100’.

Lees meer

MAN TGS met Hybride PTO voor duurzaam kranen

5 maart 2015 | Leusden

Duurzaam werken gaat verder dan de aanschaf van een Euro 6-truck. Duurzaamheid moet verankerd zijn in de bedrijfsvoering en gedragen worden door alle medewerkers. Dat is de mening van Barend van Kessel, directeur van Van Kessel Wegenbouw uit Geldermalsen. Onlangs nam zijn bedrijf een nieuwe MAN TGS in bedrijf met een WVT Hybride PTO.

Lees meer