Nieuws

MAN trucks voor jubilerend Jan Keezer B.V.

29 maart 2016 | Leusden

Jan Keezer B.V. Expeditie, Transport en Opslag in Oostzaan is een begrip, vooral in en rond de bedrijvige Zaanstreek. Dat kan ook niet anders want binnenkort viert het bedrijf het 100-jarige jubileum. Om dit bijzondere jaar feestelijk te beginnen zet Jan Keezer B.V. drie nieuwe MAN trucks op de weg. Twee nieuwe TGM bakwagens en een TGX trekker.

Lees meer

Hybride MAN-hoogwerkers voor Kamphuis

24 maart 2016 | Leusden

Kamphuis Hoogwerkers is een familiebedrijf dat al vijftig jaar bestaat, en dat inmiddels ook in Duitsland actief is. Onlangs schafte het bedrijf twee nieuwe hybride hoogwerkers aan. Hierbij werd voor het eerst voor MAN gekozen. De trucks werden geleverd door de MAN-dealervestiging Apeldoorn.

Lees meer

Eerste MAN bij Mandemakers Transport B.V.

21 maart 2016 | Leusden

Familiebedrijf Mandemakers Transport BV uit Drunen nam onlangs voor het eerst sinds vele jaren een nieuwe MAN in gebruik. Het betreft een MAN TGS 43.480 8x6 voorzien van een hefbare voorloopas. Voor MAN werd gekozen vanwege de grote variatie aan inzetmogelijkheden die met dit voertuig mogelijk zijn. De truck werd geleverd door de MAN-dealervestiging Tilburg.

Lees meer

MAN 8x4 WS voor H. Schoenmaker BV

17 maart 2016 | Leusden

H. Schoenmaker BV uit Beverwijk ging voor de aanschaf van een nieuwe truck niet over één nacht ijs. Het takenpakket dat op deze truck lag te wachten is dusdanig uitdagend dat een standaard oplossing niet toereikend zou zijn. MAN-dealer BTS werkte in nauwe samenwerking met Wierda Voertuig Techniek een taylor-made oplossing uit en dat leidde tot de voor Schoenmaker ideale MAN-truck.

Lees meer

MAN bereikt in Nederland mijlpaal: 1.000’ste contract MAN TeleMatics

14 maart 2016 | Leusden

MAN heeft al binnen drie jaar in Nederland een belangrijke mijlpaal bereikt door het afsluiten van het duizendste MAN TeleMatics-contract. De mijlpaal symboliseert op mooie wijze het treffen van de techniek van de toekomst met de rijke transportgeschiedenis van Transportbedrijf G. Dekker BV. Het bedrijf startte zijn activiteiten 100 jaar geleden ooit letterlijk met paard en trekschuit, voor het vervoer van kolen en turf.

Lees meer

125e MAN voor Gé Simons

10 maart 2016 | Leusden

Gé Simons uit Hilvarenbeek is een familiebedrijf dat al ruim een halve eeuw actief is. In 2009 heeft MAN zijn intrede gedaan in het wagenpark van Gé Simons. Onlangs werd nummer 125 overhandigd. Algemeen directeur Frank Simons heeft de TCO van zijn truckvloot de afgelopen jaren flink zien verbeteren.

Lees meer

MAN 8x4 bergingstruck voor A. Barendregt

9 maart 2016 | Leusden

A. Barendregt Takel– en Bergingsbedrijf uit Rhoon is een bekende naam in de Rotterdamse regio. 24 Uur per dag, zeven dagen per week het hele jaar rond staat dit bedrijf klaar om gestrande voertuigen in veiligheid te brengen. Onlangs werd het wagenpark uitgebreid met een nieuwe MAN-bergingstruck waarmee voortaan ook de zwaarste trucks kunnen worden geborgen.

Lees meer

Goud voor MAN: 'iF Gold Award 2016' voor Lion's Intercity

7 maart 2016 | Leusden

Het nieuwste lid van de MAN-busfamilie heeft de felbegeerde iF International Forum Design award gewonnen in de categorie 'Auto's/Voertuigen/Fietsen'. Tijdens de iF Design Award Night in München werd de MAN Lion's Intercity afgelopen week onderscheiden met de iF Gold Award 2016. Daarmee was hij één van de 75 prijswinnaars die werden gekozen uit in totaal 5.295 inzendingen die meedongen naar een award. In zijn categorie versloeg de MAN Lion's Intercity onder andere diverse sportwagens en motorfietsen van gevestigde merken.

Lees meer

MAN op IFAT München 2016: flexibel, efficiënt en milieubewust

3 maart 2016 | Leusden

Flexibiliteit, oog voor het milieu, functionaliteit, verbruik en betrouwbaarheid; gemeenten en bedrijven in de afvalverwerkings-, wegonderhoud- en winterservicesectoren stellen hoge eisen aan hun voertuigen. Deze criteria staan tijdens de IFAT 2016 centraal op de MAN-stand (standnummer 317). Op ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor water-, riool- en ruwe materialenbeheer toont MAN van 30 mei t/m 3 juni 2016 in München tal van innovatieve en praktische oplossingen.

Lees meer