Nieuws

Reining verjongt wagenpark

29 april 2015 | Leusden

Reining Transport BV uit het Groningse Kolham is één van de grotere logistieke dienstverleners in Nederland. Met een vloot van zo’n 300 motorwagen- en aanhangercombinaties is Reining zelfs marktleider vanuit de Benelux waar het gaat om volumeladingen. Momenteel worden 100 van deze complete combinaties vervangen door nieuwe met als basis MAN TGX 6x2 motorwagens.

Lees meer

WT Transport breidt vloot uit met MAN

22 april 2015 | Leusden

MAN-dealer Roordink heeft een opvallende MAN TGX 18.440 geleverd aan WT Transport uit Harderwijk. Dit bedrijf vervoert voornamelijk pallets naar bestemmingen in binnen- en buitenland. MAN is het favoriete merk van deze vervoerder.

Lees meer

MAN TGX 'Lion King' voor Van der Sleen

16 april 2015 | Leusden

Eigenrijder Jan van der Sleen blijkt een echte MAN-man te zijn. Hij reed jarenlang met veel plezier met MAN-trucks en na een kort uitstapje keerde hij onlangs terug bij zijn favoriete merk. Het werd een MAN TGX 18.480 XXL, een bijzondere en opvallende trekker waaraan rijder en dealer veel aandacht hebben besteed.

Lees meer

Drie-assige MAN TGX-trekker voor GK Transporten

13 april 2015 | Leusden

GK Transporten in het Limburgse Leunen heeft eind maart een nieuwe MAN TGX 26.440 met gestuurde en hefbare voorloopas in gebruik genomen. Ondanks de beperkte ruimte aan het chassis, die ontstaat wanneer er een extra as is gemonteerd, kan deze MAN door slimme oplossingen toch ruim 700 liter brandstof tanken. “Door te kiezen voor een drie-assige trekker hebben we een gunstigere aslastverdeling bij het rijden met deelladingen”, aldus mede-eigenaar Gijs Kersten.

Lees meer

MAN TGS voor TGG Doetinchem

7 april 2015 | Leusden

Transport Groep Gelderland uit Doetinchem rijdt met uiteenlopende truckmerken. Sinds kort echter rijden er ook drie MAN-trekkers, waaronder de recent afgeleverde TGS 18.400. Dagelijks verzamelen een twintigtal trekkende eenheden van TGG melk op boerderijen in de provincie Gelderland, die aan diverse melkfabrieken van Friesland-Campina wordt aangeleverd.

Lees meer

Vortex schaft 100 MAN's TGX EfficientLine aan

2 april 2015 | Leusden

Vortex Logistics uit Nijmegen is zeer tevreden over de recent geleverde MAN-trekkers van het type TGX 18.440 BLS met XLX-cabine. De trucks worden ingezet in heel West-Europa. De directie van Vortex heeft het volste vertrouwen dat met deze trucks een aanzienlijke kostenbesparing wordt gerealiseerd ten opzichte van de vorige generatie.

Lees meer

Wereldpremière van MAN Lion’s Intercity

1 april 2015 | Leusden

Kostenbewust, veilig en comfortabel: MAN presenteert met de Lion’s Intercity een nieuwe tweeverdiener voor het intercity bus-segment. Er is een 12- en 13-meter variant leverbaar, die geschikt zijn voor zowel het streekvervoer als ook inzetbaar zijn voor shuttle-diensten of schoolvervoer. Bij de ontwikkeling stond het reduceren van de totale bedrijfskosten centraal.

Lees meer