Nieuws

Nieuwe demo’s voor MAN Nederland Dealer B.V.

Nieuwe demo’s voor MAN Nederland Dealer B.V.

21 mei 2014 | Leusden

MAN Nederland Dealer B.V. heeft drie nieuwe demonstratievoertuigen in gebruik genomen. De MAN-trucks hebben ieder een specifieke uitvoering, waarmee de veelzijdigheid en het technisch hoogwaardige karakter van MAN extra wordt benadrukt. Uiteraard zijn de MAN’s TGS en TGX uitgerust met een schone Euro 6-motor, automatische transmissie, airconditioning, standkachel en een slaapcabine.

Lees meer

‘Koninklijke verhuizers’ kiezen voor MAN

‘Koninklijke verhuizers’ kiezen voor MAN

16 mei 2014 | Leusden

Verhuisbedrijf Pot in Amersfoort is overstag gegaan. Het 109 jaar oude familiebedrijf, dat zich sinds 2006 Hofleverancier mag noemen, heeft voor het eerst twee MAN-trucks aan het wagenpark toegevoegd. En niet zonder reden: “MAN kon zeer snel twee Euro 6-trucks leveren en MAN-dealer Roordink Bedrijfswagens is een buitengewoon professioneel bedrijf dat een zeer goede indruk heeft achtergelaten”, zegt directeur Lucien Pot van Pot Verhuizingen/Logistiek.

Lees meer

MAN participeert in onderzoeksproject UR:BAN

MAN participeert in onderzoeksproject UR:BAN

14 mei 2014 | Leusden

MAN Truck & Bus speelt een belangrijke rol in het onderzoek naar efficiënter en veiliger rijden in stadsverkeer. Specialisten van de Duitse fabrikant nemen deel aan het twee jaar geleden gestarte samenwerkingsverband UR:BAN. De focus ligt op drie deelprojecten: interactie tussen mens en verkeer, uitwisseling van data tussen verkeerssystemen en omgevingscamera-oplossingen. Op 14 mei 2014 worden in het Duitse Braunschweig de tot dusver geboekte resultaten gepresenteerd. Het UR:BAN project loopt tot 2016.

Lees meer

MAN Euro 6 voor vuilophaal en wegenonderhoud

MAN Euro 6 voor vuilophaal en wegenonderhoud

5 mei 2014 | Leusden

Op de IFAT in München (5 t/m 9 mei) heeft MAN maar liefst vijf primeurs. Op deze toonaangevende internationale beurs voor de afvalverwerkings- en reinigingsbranche showt MAN Truck & Bus op zijn stand een serie compleet nieuwe en speciaal ontwikkelde Euro 6-voertuigen voor vuilophaal, wegenreiniging en gladheidsbestrijding.

Lees meer

Containertransporteur CTU investeert in MAN Euro 6

Containertransporteur CTU investeert in MAN Euro 6

2 mei 2014 | Leusden

CTU in Utrecht, specialist in containervervoer en logistieke dienstverlening, is helemaal over op Euro 6. Het bedrijf heeft onlangs zijn uit 2007 daterende Euro 5-trekkers vervangen voor tien nieuwe MAN’s TGX Euro 6 EfficientLine, in de uitvoeringen 18.400 XLX BLS (4x2) en 26.440 XLX BLS (6x2). Het gehele wagenpark van CTU beantwoordt daardoor aan de hoogste milieueisen om toegang te hebben tot de Tweede Maasvlakte. De tien TGX’en zijn onlangs afgeleverd door MAN-dealer ROSIERVANDENBOSCH.

Lees meer