Nieuws

Truckfabrikant MAN investeert in eerste CO2-neutrale fabriek

26 mei 2015 | Leusden

MAN heeft in het Zuid-Afrikaanse Pinetown zijn eerste CO2-neutrale productiefaciliteit voor trucks en bussen in gebruik genomen. De Duitse fabrikant heeft zichzelf ambitieuze milieudoelstellingen opgelegd. De CO2-neutrale productie is daarbij een belangrijke mijlpaal.

Lees meer

MAN steelt de show op GTI-meeting Wörthersee

20 mei 2015 | Leusden

MAN zorgde bij de traditionele GTI-meeting aan de Oostenrijkse Wörthersee voor een bijzondere special guest: de TGX D38 ‘100 Years’. Deze jubileum-editie met 560 pk bracht het publiek in vervoering met spectaculaire drifts, burnouts en donuts op de ‘rubber square’.

Lees meer

NTM zet 25 MAN TGX 18.440-trekkers in

13 mei 2015 | Leusden

De Nederlandse Transport Maatschappij B.V. (NTM) uit Nieuw-Amsterdam heeft een order geplaatst voor 25 nieuwe MAN-trekkers. Van deze MAN’s TGX 18.440 Euro 6 zijn er twee voorzien van een XXL-cabine.

Lees meer

Duurzaamheid gaat verder…

7 mei 2015 | Leusden

Koninklijke Dekker uit Den Haag heeft sinds enige tijd twee nieuwe MAN TGX 18.360 XLX-trekkers in bedrijf. De trucks worden ingezet voor het vervoer van hout- en bouwproducten voor handelsbedrijven, timmerfabrieken, bouwmarkten en tuincentra door heel Nederland. Voor de Dekker Hout Groep betekent de komst van de nieuwe MAN-trucks de stap naar Euro 6.

Lees meer

MAN zet demo’s TGX EfficientLine 2 in

4 mei 2015 | Leusden

MAN Nederland zet een vloot van dertien TGX-demotrucks in die zijn uitgerust met de meest actuele technologieën. Onder de naam EfficientLine 2 heeft MAN alle moderne techniek, voornamelijk elektronica, bij elkaar gebracht die leidt tot een verbruiksvermindering van nog eens 6,5% ten opzichte van de MAN EfficientLine 1-truckgeneratie.

Lees meer