Nieuws

Milieuvriendelijke krachtpatser voor Gebroeders Algra Drachten

23 mei 2016 | Leusden

Grondverzetbedrijf Gebr. Algra uit Drachten heeft de primeur in Nederland met een nieuwe MAN zwaartransport trekker. De MAN TGX 45.560 8x4/4 BLS is namelijk de eerste in ons land afgeleverde zwaartransport trekker met de nieuwe TipMaticTX versnellingsbak. De Gebr. Algra kozen voor de vier-assige MAN trekker met het oog op de aslasten, maar de belangrijkste eis was een compacte trekker.

Lees meer

Tiental MAN-trucks voor G.SNEL

19 mei 2016 | Leusden

G.SNEL in Woerden heeft wegens uitbreiding van de werkzaamheden geïnvesteerd in tien nieuwe MAN-trucks. De nieuwe MAN TGS 18.400 4x2 BLS trekkers zijn bijzonder compleet uitgerust en voorzien van ruime LX-slaapcabines.

Lees meer

Nieuwe infotainmentsystemen voor MAN: MMT Advanced topmodel

10 mei 2016 | Leusden

Vanaf medio 2016 introduceert MAN een serie nieuwe infotainmentsystemen met grotere schermen en een nog beter geluid in de MANs TGX, TGS, TGM, TGL en TGS WorldWide. Het absolute topsysteem is de MAN MMT Advanced met een 7 inch scherm, DAB+ (digitale radio-ontvangst), eenvoudige telefonie en een verbeterd, truck-specifiek navigatiesysteem.

Lees meer

MAN breed aanwezig op TKD 2016 in Almere

4 mei 2016 | Leusden

De bouw is een breed begrip, het transport en de handling van bouwstoffen zoals beton, asfalt, zand, grind, puin, zijn veelvoorkomende taken waar MAN, als marktleider in dit segment, zich helemaal thuis voelt. MAN is tijdens de TKD 2016 in Almere (26 t/m 28 mei) prominent vertegenwoordigd met een breed programma én een aantal zeer snel leverbare complete bouwvoertuigen. Op een stand van 1.200 m2, de grootste van de aanwezige truckfabrikanten, toont MAN een tiental trucks die de veelzijdigheid van het programma van MAN onderbouwen.

Lees meer