Nieuws

MAN werkt aan schoon openbaar vervoer

MAN werkt aan schoon openbaar vervoer

4 juni 2014 | Leusden

MAN Truck & Bus neemt deel aan het ‘Innobus’-project dat zich richt op de ontwikkeling van nieuwe technologie voor schoon openbaar vervoer. MAN is in Nederland samen met vijf andere partijen betrokken bij de ombouw van twee MAN Lion’s City aardgasbussen, die zijn voorzien van speciale NoNox-kleppentechniek. De stadsbussen zijn opgenomen in de dienstregeling en worden in de regio Eindhoven in de praktijk getest. Het doel is om de uitstoot van stikstofoxiden (NOX) en CO2 te minimaliseren door onder andere het motorrendement te verbeteren.

Lees meer

TKD 2014 in Almere voor MAN uiterst succesvol

TKD 2014 in Almere voor MAN uiterst succesvol

3 juni 2014 | Leusden

Veel interesse, honderden (deels) nieuwe contacten én een flink aantal orders; dat is de oogst voor MAN op Nederlands grootste openluchtbeurs: de TKD 2014 (Technische Kontakt Dagen) in Almere. MAN had de grootste stand van de aanwezige truckfabrikanten. Er was een grote diversiteit aan Euro 6-bouwtrucks te bewonderen, maar ook mooie hybridetechnieken kregen aandacht van de bezoekers.

Lees meer

Van Velthoven vertrouwt al meer dan 60 jaar op MAN

Van Velthoven vertrouwt al meer dan 60 jaar op MAN

2 juni 2014 | Leusden

MAN, wie anders? Voor internationaal transportbedrijf Van Velthoven in Kwintsheul staat dat als een paal boven water. Al meer dan zestig jaar rijdt dit familiebedrijf met vrachtauto’s van MAN. Dat blijft ook nog wel even zo, want de ervaringen met het merk zijn onverminderd goed. Onlangs zette het bedrijf dan ook weer vier nieuwe MAN’s TGX 26.440 6x2 LL op de weg. Het zijn de eerste vrachtauto’s in de vloot die voldoen aan de Euro 6-emissienorm.

Lees meer