Nieuws

Familie-uitbreiding bij H. Verberne Grondwerken B.V.

27 juli 2015 | Leusden

H. Verberne Grondwerken B.V. uit het Brabantse Heusden zet voor de dagelijkse werkzaamheden vijf MAN-trucks in. Onlangs werden twee nieuwe MAN TGS 41.440 8x4 Euro-6 kippers in gebruik genomen, waardoor het wagenpark een belangrijke stap in duurzaamheid maakte. Verberne rijdt al jarenlang met MAN en de keuze voor dit merk was dan ook bijna vanzelfsprekend. “Zeker in de bouw steekt MAN met kop en schouders uit boven de andere merken”, aldus Verberne.

Lees meer

7 nieuwe MAN-bussen voor Vervoersdienst van Driel

20 juli 2015 | Leusden

De Van Driel Groep uit Oss biedt maatwerkoplossingen voor het personenvervoer. Daarvoor zet het bedrijf taxi’s, minibussen en bussen in voor streek-, stads- en groepsvervoer. Onlangs werd het wagenpark fors uitgebreid met maar liefst tien MAN-bussen waarvan zeven nieuwe.

Lees meer

MAN Primeur voor Stoter

15 juli 2015 | Leusden

Stoter B.V. uit IJsselmuiden heeft een nieuwe MAN TGS 50.440 10x8 WSA in gebruik genomen en daarmee heeft dit bedrijf een wereldprimeur. Het is namelijk de eerste Euro 6-truck die MAN uitlevert in deze configuratie. Stoter zet de truck voornamelijk in voor het vervoer van zand, maar de nieuwe MAN wordt ook gebruikt voor asfalt transport.

Lees meer

MAN als huisvervoerder voor Porsche Centrum Gelderland

8 juli 2015 | Leusden

Porsche Centrum Gelderland in Heteren is exclusief Porsche-dealer voor Gelderland. Voor het vervoer van Porsches door heel Nederland, maar ook vanuit Duitsland investeerde de Porsche-dealer in een opvallende autotransporter. Het werd een MAN 23.400 6x2 met een opbouw die plaats biedt aan maximaal zes Porsches.

Lees meer

MAN TGS 10x4 volume kippers voor Jelle Bijlsma B.V.

2 juli 2015 | Leusden

Transportbedrijf Noord-Friesland B.V., onderdeel van Jelle Bijlsma B.V., heeft twee bijzondere MAN TGS kippers in bedrijf genomen. De 10x4 chassis zijn voorzien van een kipperopbouw met een volume van maar liefst 35 kubieke meter. Dat is de inhoudsmaat van een kippertrailer, maar dan op een compact en wendbaar truckchassis.

Lees meer