Nieuws

MAN op IAA 2016: efficiënter, zuiniger en verbonden

28 juli 2016 | Leusden

MAN presenteert op de IAA 2016 een sterk ‘future-proof’ truckaanbod. Voor het modeljaar 2017 koppelt MAN motoren met nieuwe vermogensniveaus tot 640 pk en meer trekkracht aan verder verfijnde transmissies en schakelfuncties, resulterend in aandrijflijnen die voor elke toepassing zijn geoptimaliseerd. Daarnaast versterkt het merk zijn uitstraling dankzij designinnovaties voor het exterieur en interieur van de TG-serie, waarbij de leeuw nadrukkelijk op de voorgrond treedt. Tegelijkertijd bereidt MAN zich voor op het logistiek zaken doen van de toekomst met nieuwe digitale producten en diensten.

Lees meer

7 MAN TGM trucks voor Waternet

14 juli 2016 | Leusden

Waternet heeft zeven MAN TGM trucks in gebruik genomen. De trucks zijn voorzien van installaties waardoor ze ingezet kunnen worden als vacuüm- en als hogedrukwagen. Opbouwer en producent van deze installaties, KOKS Group uit Alkmaar leverde de voertuigen in nauwe samenwerking met MAN trucks dealer BTS in Wognum.

Lees meer

Van Asselt kiest MAN

12 juli 2016 | Leusden

Grondverzetbedrijf Van Asselt Elspeet heeft geïnvesteerd in een nieuwe MAN TGS 10x8 WSA. Het is een indrukwekkende vijf-asser met een opvallend gedistingeerd voorkomen door de stijlvolle metallic blauwe kleur. Voor Bert van Asselt is het een hernieuwde kennismaking met MAN na lange tijd.

Lees meer

Test case to test with

Test case to test with

8 juli 2016 | Leusden

Textblok 1 Proin ullamcorper ipsum eget nibh egestas, at lacinia nibh eleifend. Nullam in massa justo. Aenean gravida at nisl ut interdum. Cras pretium dolor consequat odio lobortis, quis vehicula sapien lacinia. Praesent pharetra risus urna, ut tris...

Lees meer

30 MAN’s Lion City CNG voor Ljubljana: vaarwel, uitstoot!

6 juli 2016 | Leusden

Recent hebben 30 moderne gelede MAN-bussen op aardgas in de Sloveense hoofdstad Ljubljana de plaats ingenomen van de oudere generatie gelede en niet-gelede voertuigen. Deze nieuwe bussen van MAN bieden de inwoners van de stad een aantal belangrijke voordelen.

Lees meer

MAN-dealernetwerk focust op de toekomst

4 juli 2016 | Leusden

Het Nederlandse MAN-dealernetwerk positioneert zich nadrukkelijk voor de toekomst. Met nieuwe en verder uitgebreide vestigingen kan MAN nog beter, adequater en efficiënter inspringen op de (veranderende) wensen en eisen van transportondernemers.

Lees meer

2Ed Kees

2Ed Kees

4 juli 2016 | Leusden

Donec in imperdiet dui. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nulla malesuada dolor in lectus scelerisque, nec feugiat velit porta. Vestibulum nec orci nec turpis ornare scelerisque. Suspendisse elei...

Lees meer