Nieuws

Met MAN-trucks werken aan de toekomst

31 augustus 2015 | Leusden

Ad Leijten begon 25 jaar geleden met één truck zijn eigen transportbedrijf. Door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot een omvang van tien eigen trekkers en 50 opleggers. Eerder dit jaar vierde het bedrijf het 25-jarige jubileum op de huidige locatie, industrieterrein Hazeldonk, op de Belgisch-Nederlandse grens.

Lees meer

MAN TGX D38 krachtpatser voor De Waard

26 augustus 2015 | Leusden

De blauwe MAN TGX van Gebr de Waard & Pa uit het Zeeuwse Kapelle is een bekende verschijning op de weg. Met zijn fraaie ‘special paint’ en zijn stoere aanpassingen van chassis en interieur won Maurice de Waard al menige prijs met deze MAN. Onlangs kreeg zijn fraaie truck gezelschap van een tweede, vrijwel identieke trekker. Deze is uitgerust met de nieuwe D38-krachtbron met een vermogen van 560 pk.

Lees meer

MAN Group investeert in de toekomst

4 augustus 2015 | Leusden

MAN Group, een belangrijke Duitse speler op het gebied van bedrijfsvoertuigen, transport en energie, onderzoekt haar huidige kostenstructuur op mogelijkheden om de efficiency nog verder te kunnen verbeteren en zo beter te kunnen inspelen op nieuwe marktontwikkelingen. Dochteronderneming MAN Truck & Bus heeft dan ook een uitgebreid optimalisatieprogramma gelanceerd om de productie opnieuw in te richten en om de administratie te stroomlijnen.

Lees meer