Nieuws

MAN TGS 33.440 6x6 WS voor Fabo Transport

31 augustus 2016 | Leusden

Fabo Transport uit Lelystad is een begrip in heel Flevoland. Al vanaf 1971 werkt het bedrijf in de polder en sinds 1981 is Fabo daar ook gevestigd. Eigenaar Ko Faasse zette het bedrijf voort dat zijn vader had opgezet. En geheel in de traditie werd de nieuwe vrachtwagen gewoon weer een MAN.

Lees meer

NEOPLAN Skyliner winnaar International Bus Competition (IBC)

18 augustus 2016 | Leusden

De NEOPLAN Skyliner is uitgeroepen tot winnaar van de International Bus Competition (IBC). Een week lang testte de jury drie verschillende dubbeldekker touringcars op hun kwaliteiten. De NEOPLAN Skyliner noteerde daarbij de hoogste puntenscore en versloeg in de strijd de VDL Futura en de Van Hool Astromega.

Lees meer

De nieuwe TGE - de eerste bestelwagen van MAN

11 augustus 2016 | Leusden

MAN debuteert in de wereld van bestelwagens met de gloednieuwe TGE. Met de TGE introduceert MAN een bestelwagen als aanvulling aan de onderkant van het huidige truckassortiment en kan het merk nu dus al een bedrijfswagen leveren vanaf een GVW van 3 ton. Speciale TGE verkoopadviseurs garanderen voor iedere individuele klant een maatwerkoplossing.

Lees meer

MAN de breedte in op Transport Compleet in Gorinchem

9 augustus 2016 | Leusden

MAN laat zich op de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem (6-8 september aanstaande) van zijn meest brede kant zien. Op de beurs toont MAN zes trucks die de breedte van het gamma onderstrepen en die de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, efficiency én connectiviteit laten zien.

Lees meer