Nieuws

MAN voor derde maal op rij aan kop in TÜV-rapport

30 september 2014 | Leusden

Al drie jaar op rij is MAN koploper op het gebied van betrouwbaarheid. In het TÜV-rapport van 2014 laten de MAN-trucks opnieuw de minste storingen noteren, net als in 2012 én 2013. In de categorie van de eenjarige trucks is 83,2 procent van de MAN-trucks storingsvrij gebleken. In 2013 was dat 82 procent en in 2012 78 procent. In de categorie trucks tot en met vijf jaar oud is er een bovengemiddeld percentage van de MAN’s zonder problemen.

Lees meer

MAN presenteert spectaculaire designtrucks op IAA

24 september 2014 | Leusden

MAN geeft de start van de IAA Bedrijfswagenshow 2014 in Hannover extra glans met zes speciaal gedecoreerde trekkers. Deze MAN Tattoo Trucks werden op spectaculaire wijze onthuld voor het Centraal Station van Hannover. Het waren de winnende ontwerpen van een internationale designcompetitie, getiteld ‘Kun je van songteksten rijdende kunstwerken maken? MAN kan dat.’ De songs van het nieuwste album Wenn das so ist van de Duitse zanger Peter Maffay (bekend van de hit Du) vormden het werkmateriaal. De jury, met daarin ook Maffay, riep Sebastian Bieler uit tot winnaar.

Lees meer

HEBRA GTO zet kaarten op MAN TGX Euro 6

10 september 2014 | Leusden

De Rotterdamse containervervoerder HEBRA GTO zet tien nieuwe MAN TGX Euro 6-trekkers in. Dat gebeurt op basis van goede ervaringen met vijf eerder in gebruik genomen TGX-trekkers en de uitstekende service van dealer Van Leeuwen Truckservice. Het gaat nu om een order van vijf MAN TGX 18.440 4x2-trekkers en vijf MAN TGX 26.440 6x2-trekkers.

Lees meer

SC Cambuur scoort met MAN Lion’s Coach

8 september 2014 | Leusden

De spelers van SC Cambuur arriveren voortaan topfit bij uitwedstrijden. De voetbalclub uit Leeuwarden, die sinds vorig jaar weer uitkomt in de eredivisie, heeft namelijk onlangs een nieuwe MAN Lion’s Coach in gebruik genomen. De zeer luxe spelersbus is van alle gemakken voorzien om de reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

Alleskunner voor Van Dorresteijn B.V.

3 september 2014 | Leusden

Cultuurtechniek H.G. van Dorresteijn B.V. in Soest breidt het wagenpark uit met een bijzondere alleskunner: een MAN TGS 33.440 6X6 BH WVT met wide spread-tandemstel. Door de grote afstand van 181 centimeter tussen de achterassen is een extra zware belading mogelijk.

Lees meer

MAN Lion's City GL CNG 'Bus van het Jaar 2015'

1 september 2014 | Leusden

Schoon, krachtig en zuinig - dat is het oordeel van vakjournalisten uit geheel Europa over de MAN Lion’s City GL CNG na de ‘Bus Euro Test’. De 18,75 meter lange geledebus met een aardgasmotor zette de concurrentie op achterstand en legde beslag op de titel ‘Bus van het Jaar 2015’. MAN ontvangt de bijbehorende trofee in september op de IAA, de internationale beurs voor bedrijfsvoertuigen in Hannover.

Lees meer