Nieuws

Multi-inzetbare MAN-kipper voor Willard Transport

19 november 2014 | Leusden

Dankzij de gedegen reputatie van MAN in de bouwwereld en de support van de MAN-dealerorganisatie heeft Willard Transport andermaal gekozen voor een zware kipper van MAN. Het is een TSG 41.440 8x4 Euro 6 met een bijgeplaatste derde gestuurde as van Wierda Voertuig Techniek (WVT). Het is de derde MAN in een wagenpark van vijf voertuigen.

Lees meer

Nieuwste MAN Euro 6 bouwtrucks op MAN Construction Days in Harderwijk

7 november 2014 | Leusden

MAN pakt op 28 en 29 november groots uit in Harderwijk. Tijdens de MAN Construction Days kunnen klanten off- en onroad rijden met de nieuwste bouwvoertuigen van MAN. Het middelpunt wordt gevormd door de wereldprimeur die MAN op de afgelopen internationale truckshow in Hannover onthulde: de MAN TGX met de krachtige D38-motor. Daarmee rondt MAN zijn truckaanbod naar boven af. De MAN’s met D38 motor zijn bij uitstek geschikt voor allerzwaarste transporttaken, ook in het terrein.

Lees meer

Nieuwe MAN TGX D38 toert 15 dagen door Nederland

3 november 2014 | Leusden

Drie nieuwe MAN TGX D38-combinaties toeren van 10 tot en met 25 november door Nederland. De nieuwe topversies van MAN – die met hun nieuwe zescilinder lijnmotor en talloze innovaties garant staan voor een zeer gunstig verbruik – zijn tijdens de MAN Roadshow bij iedere MAN-vestiging minimaal een dag beschikbaar voor een uitgebreide kennismaking.

Lees meer

MAN D38

MAN D38

2 november 2014 | Grijp u kans en kom proefrijden in de MAN D38!

Op 17 & 18 november aanstaande staat de MAN D38 bij BTS in Wognum.

Lees meer