Nieuws

Tien MAN trucks voor Alblas Transport

30 november 2015 | Leusden

Alblas Transport heeft met de ingebruikname van tien nieuwe MAN TGS 18.400 Low-deck trekkers een belangrijke stap gezet in de verduurzaming van het wagenpark. De nieuwe MAN trucks zullen worden ingezet voor internationaal transport met nieuwe geconditioneerde volume opleggers.

Lees meer

MAN wint aanbesteding bij Detailresult

26 november 2015 | Leusden

Detailresult Logistiek, het logistieke bedrijf van de supermarktketens Dirk en Dekamarkt, heeft na een aanbestedingstraject besloten om acht MAN trekkers in de vloot op te nemen. Detailresult Logistiek verzorgt de complete logistiek en opslag voor genoemde supermarktbedrijven, voor Dirck III Slijterijen en Deka Tuin vestigingen. Hierbij gaat het om de bevoorrading van 180 winkels.

Lees meer

225e MAN voor Van Velthoven

24 november 2015 | Leusden

Voor de 225e keer heeft transportbedrijf Van Velthoven uit Kwintsheul een MAN-truck aangeschaft. Van Velthoven is hoogstwaarschijnlijk de oudste MAN-klant van Nederland. De aflevering vond op feestelijke wijze plaats op het hoofdkantoor van MAN Nederland in Leusden. De 225e truck betreft een TGX 18.440 trekker, die ingezet gaat worden op internationale routes voor het vervoer van bloemen en planten. De nieuwe MAN werd geleverd door Van Leeuwen Truckservice Maasdijk.

Lees meer

MAN-aandeel groeit bij A+G Transporten Venlo

16 november 2015 | Leusden

A+G Transporten uit Venlo wordt steeds enthousiaster over de trucks van MAN. Vorig jaar werd de eerste TGX-trekker in het wagenpark verwelkomd. Vanaf dat moment is het hard gegaan. Na een eerste zestal, kwamen er nog eens elf bij en onlangs zijn er weer vijf trekkers bij A+G vervangen door MAN's. Het gaat om het type TGX 18.440 4x2BLS. Alle trucks zijn geleverd door MAN Dealer Venlo. Begin volgend jaar worden er wederom zeven trucks toegevoegd aan de MAN vloot.

Lees meer

Gestroomlijnde MAN TGM met zonnepanelen op dak

12 november 2015 | Leusden

Koeriersbedrijf Besseling uit Amersfoort breidt de vloot opnieuw uit met MAN. ''Van de tien trucks in onze vloot zijn er inmiddels vijf van MAN. We zien steeds meer trucks van dit merk, dat geliefd is bij chauffeurs en waarmee we onze duurzaamheidsdoelstellingen kunnen halen'', stelt directeur André Besseling. De nieuwste aanwinst betreft een MAN TGM 18.250 met een speciale, gestroomlijnde en geconditioneerde opbouw.

Lees meer

Wereldtitel voor ROSIERVANDENBOSCH Schelluinen

10 november 2015 | Leusden

ROSIERVANDENBOSCH Schelluinen heeft op 20 oktober in München de MAN Service Quality Award 2015 gewonnen. Het Schelluinse team liet daarbij 798 deelnemende MAN-truckwerkplaatsen in de strijd achter zich. Vol trots draagt het bedrijf nu de titel ‘Nummer één werkplaats van de wereld’.

Lees meer

MAN TGX 8x4 voor Balvert & Zn

9 november 2015 | Leusden

Balvert & Zn uit Nieuwkoop is een bijzonder trouwe MAN-klant. Het bedrijf onderscheidt zich als ‘Autolaadkraanspecialist’ en het wagenpark bestaat dan ook voornamelijk uit trucks met autolaadkranen. De nieuwste MAN TGX is voorzien van de zwaarste kraan uit het HMF-programma, een 85 Tonmeter-autolaadkraan met een bereik van maar liefst 36 meter.

Lees meer

MAN breidt productportfolio uit met bestelwagen MAN TGE

3 november 2015 | Leusden

MAN Truck & Bus breidt zijn productportfolio uit met een grote bestelwagen en wordt hiermee een full-range-aanbieder van bedrijfswagens tussen drie en 44 ton. De nieuwe MAN-bestelwagen met de naam MAN TGE is door Volkswagen Bedrijfswagens ontwikkeld en wordt samen met het zustermodel Volkswagen Crafter in de nieuwe fabriek in het Poolse Wrzesnia gebouwd.

Lees meer