Nieuws

MAN-handleiding voor het trainen van hulpverleners

22 december 2014 | Leusden

MAN draagt bij aan snelle en veilige hulp bij ongevallen. De truck- en busproducent heeft handboeken en video’s gemaakt vol waardevolle informatie voor hulpverleners en reddingsteams. In deze handboeken en video’s worden verschillende procedures en details belicht die van belang kunnen zijn bij de hulpverlening aan bijvoorbeeld inzittenden van touringcars en stadsbussen.

Lees meer

Krachtigste MAN van het moment maakt indruk op Construction Days

10 december 2014 | Leusden

MAN liet op de Construction Days in Harderwijk de veelzijdige kant zien van zijn bouwvoertuigen, zwaar transportvoertuigen en opbouwen. Ook bouwvoertuig-partners toonden hun vele opbouwmogelijkheden. Op het terrein van het Bouw & Infrapark werden gedurende twee dagen zo’n achthonderd bezoekers verwelkomd.

Lees meer

Mens centraal bij De Waard, ook bij keus voor MAN TGX XXL

8 december 2014 | Leusden

De Waard Transport & Logistics uit het Noord-Hollandse Noord-Scharwoude heeft onlangs zijn eerste MAN truck in bedrijf genomen, een TGX XXL. De Waard ging over tot de investering in deze Euro-6 trekker nadat positieve ervaringen waren opgedaan tijdens een testperiode.

Lees meer

MAN scoort in duurzaamheid

2 december 2014 | Leusden

Truckfabrikant MAN heeft uitstekende resultaten behaald in twee internationale onderzoeken naar duurzaamheid. Beoordelaars van Oekom Research en RobecoSAM deden een breed onderzoek naar het totale productieproces van bedrijven. De uitkomst van het onderzoek bevestigt de weg die MAN is ingeslagen op het gebied van duurzame productie, hoge betrouwbaarheid en het zeer gunstige brandstofverbruik van de voertuigen.

Lees meer