Nieuws

150ste MAN voor Kuypers Kessel

23 december 2015 | Leusden

Kuypers Kessel is actief in de wereld van de infrastructuur, projectontwikkeling, transport & logistiek en in de productie en handel van bouwgrondstoffen. Voor die werkzaamheden beschikt Kuypers Kessel over een modern en efficiënt wagenpark dat voor een groot deel bestaat uit MAN-trucks. Onlangs werd de 150e truck van dat merk feestelijk in bedrijf genomen. Alle reden voor een nadere kennismaking met dit bijzondere Limburgse familiebedrijf in Kessel.

Lees meer

Van den Boogaert Transport breidt uit met krachtige MAN's

16 december 2015 | Leusden

De Limburgse ondernemer Van den Boogaert heeft zich ontwikkeld van een loonbedrijf tot een vervoerder die meerdere disciplines uitoefent. Leidend hierin is dat er veel vrachten worden gereden vanuit Nederland en België naar Duitsland. In het wagenpark van Van den Boogaert geldt MAN als een vaste waarde. Onlangs werden de eerste MAN's met D38 motor aan de vloot toegevoegd. De trucks werden geleverd door MAN-dealer Venlo.

Lees meer

Theo Pouw kiest voor MAN

14 december 2015 | Leusden

De Theo Pouw Groep in Utrecht nam onlangs een nieuwe MAN TGS 50.480 10x8 WSA in gebruik. Deze vijfasser is goed voor vijftig ton totaal voertuiggewicht. Met vier aangedreven assen en een vermogen van 480 pk staat Pouw ook in het terrein uitstekend zijn mannetje met deze MAN.

Lees meer

MAN’s op maat voor Teeuwissen

11 december 2015 | Leusden

Teeuwissen Rioolreiniging maakt voor zijn specifieke werkzaamheden gebruik van voertuigen met technisch hoogwaardige installaties. Dat vraagt om uiterst compacte en wendbare trucks met een hoog laadvermogen en de juiste PTO specificaties. MAN levert trucks die precies voldoen aan de hoge eisen van Teeuwissen.

Lees meer

MAN modeljaar 2016 brengt slimme innovaties en nieuwe transmissie voor TGX D38

9 december 2015 | Leusden

Truckfabrikant MAN introduceert voor het modeljaar 2016 een aantal innovaties waarvan meerdere modellen binnen het brede productaanbod van MAN profiteren. Het MAN TGX D38 topmodel is geheel toegerust op extreem zuinig rijden bij lage toerentallen en daarmee ook op de totale gebruikskosten (TCO). De aandrijflijn van de MAN TGX D38 is grondig doorontwikkeld en profiteert sinds najaar 2015 van een nieuwe generatie MAN TipMatic TX versnellingsbakken. In de nieuwe modelgeneratie maakt de EfficientCruise-assistent gebruik van extra functies om brandstof te besparen.

Lees meer

Drie MAN-trucks voor Van Berkel

9 december 2015 | Leusden

De Van Berkel Groep is een Brabants familiebedrijf dat inmiddels zestig jaar actief is op het gebied van landschap en infrastructuur, de productie van en handel in secundaire bouwstoffen en bodemverbeteraars en het transport rondom deze activiteiten. Kwaliteit, efficiency en duurzaamheid zijn voor Van Berkel belangrijke kernwaarden en daar passen de MAN-trucks uitstekend binnen. Onlangs werd de vloot versterkt met drie nieuwe MAN-trekkers.

Lees meer

This is a test for Melbourne

This is a test for Melbourne

9 december 2015 | Leusden

Textblock 1Donec in imperdiet dui. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nulla malesuada dolor in lectus scelerisque, nec feugiat velit porta. Vestibulum nec orci nec turpis ornare scelerisque. Suspe...

Lees meer